Als elke vierkante meter telt


U wilt elke vierkante meter benutten, meerdere functies in een ruimte combineren en geen enkele concessie doen. Dan biedt M2Desk de efficiënte, milieubewuste en kostenbesparende oplossing.

    M2Desk staat voor:


 1. volledig geluidloos (0dB)

 2. produceert verwaarloosbaar weinig warmte

 3. is ergonomisch ongeëvenaard

 4. heeft een gemiddeld energieverbruik van 11 Watt

 5. vereist geen airconditioning

 6. bespaard op het stroomverbruik van airconditioning

 7. maakt ruimtes multifunctioneel inzetbaar

 8. maakt het ombouwen van de zaal vrijwel tijdloos

 9. benut iedere vierkante meter dubbel

 10. vereist geen constructieve aanpassingen in de ruimte

 11. kan worden aangesloten op de M2Desk-SPC bekabeling

 12. bespaard de huur van alternatieve ruimtes

 13. levert door een goede houding betere leerprestaties

 14. heeft minder ruimte nodig en benut iedere vierkanten cm


Anti-spiek beeldscherm


M2Desk-Flex is ook leverbaar met een anti-spiek beeldscherm. Afkijken behoort tot het verleden.  Medestudent zien slechts een zwart scherm omdat zij zich buiten de actieve kijkhoek bevinden.

Een krachtige Quad-core computer

Het energieverbruik van een LED lamp


M2Desk producten zijn opgebouwd uit hoogwaardige componenten die samen garant staan voor stabiliteit en maximale prestatie tegenover een minimale belasting van het milieu. Bij iedere ontwikkeling wordt opnieuw vanaf de basis gestart en wordt alleen genoegen genomen met het beste resultaat. Mede hierdoor is het opgenomen vermogen van de computer inclusief beeldscherm van gemiddeld 11 watt wereldwijd uniek.

M2Desk-SpC

M2Desk-Flex

M2Desk-Specials

M2Desk-Flex

Vormgeving        Kenmerken       Specificaties        Support

Capacitieve Multi-Touch technologie


M2Desk-Flex kan optioneel worden voorzien van de nieuwste generatie Multi-Touch. Door gebruik te maken van dubbele layers, de laatste generatie controllers en customized software wordt uw handpalm herkend en onderdrukt. Hierdoor kan u uw hand op het beeldscherm laten rusten terwijl u de computer bediend of notities maakt. Doordat het touchscreen tot tien aanrakingen tegelijkertijd kan identificeert is het perfect mogelijk om middels een afgebeeld toetsenbord teksten in te voeren. Vanzelfsprekend is het beeldscherm voor bediening met behulp van het touchscreen in de ideale ergonomische positie te plaatsen.

M2Desk-Flex PoE

M2Desk-Flex kan optioneel worden gevoed via Power over Ethernet (PoE). In dit geval gaat er slechts één enkele kabel naar de M2Desk-Flex die hem voorziet van netwerkcommunicatie en stroom. Hiermee wordt uw infrastructuur vereenvoudigd en krijgt u een ongekend hoge beheersbaarheid op hard- en softwaregebied.


Energiezuinig en kostenbesparend


Het energieverbruik van M2Desk-Flex is zo laag dat u op een enkele stroomgroep tot 120 computers tegelijk kunt aansluiten, terwijl deze computers volwaardig en lokaal draaien onder bijvoorbeeld Windows 7, Windows 8 of Windows 10.

Het gemiddeld opgenomen vermogen van M2Desk-Flex is zelfs zo laag dat u jaarlijks 72 euro aan energie per unit bespaart in vergelijking tot een vaste computer. Mede hierdoor komt de TCO (Total Cost of Ownership) van M2Desk-Flex lager uit dan vergelijkbare oplossingen.


Het design en de zorgvuldig gekozen materialen van de M2Desk unit zorgen ervoor dat de computer geen actieve koeling nodig heeft.

Of u nu 100 of 1000 units plaats, een klimaatregeling of airconditioning in de ruimte is niet nodig. Dit bespaart niet alleen in aanleg, onderhoud en verbruik, maar bovenal het milieu.

M2Desk

Producten

M2Desk_Producten.html
Home.html

Markten

Nieuws

Downloads

Contact

M2Desk-Projecten.html
M2Desk-Nieuws.html
M2Desk_Downloads.html
M2Desk_contact.html

UK

Original_site_UK.html