Met M2Desk-Flex de ultieme hybride werkplek


M2Desk-Flex is een inbouwunit van slechts 48 mm hoog, die in ieder willekeurig bestaand of nieuw tafeloppervlak geïntegreerd kan worden. M2Desk-Flex bestaat uit een volwaardige PC en kan geleverd worden met een 2e Generatie Multi Touchscreen. M2Desk-Flex kan optioneel worden gevoed via Power over Ethernet (PoE). In dit geval gaat slechts één enkele kabel naar de M2Desk-Flex unit die hem voorziet van netwerkcommunicatie en stroom. Hiermee vereenvoudigt u uw infrastructuur en krijgt u een ongekend hoge beheersbaarheid op hard- en softwaregebied.Multifunctioneel werkplek


M2Desk-Flex is voorzien van een inventieve constructie. Hierdoor is de ruimte op het tafelblad optimaal om als vanzelfsprekend met boeken en de computer tegelijk te werken. U heeft een efficiënte werkplek met meerdere functies. De M2Desk-Flex kan in ieder willekeurig blad geplaatst worden.


Er kan ook worden gekozen de M2Desk-Flex unit te plaatsen in een tafel waarvan het frame direct te koppelen is aan het M2Desk-SpC. Het frame is tevens voorzien van op- bergmogelijkheden voor muis en toetsenbord zodanig dat de tafels probleemloos gestapeld kunnen worden.

M2Desk-SpC

M2Desk-Flex

M2Desk-Specials

M2Desk-Flex

Vormgeving        Kenmerken       Specificaties        Support

Display lees-standM2Desk-Flex_vormgeving_2.html
Display werk-standM2Desk-Flex_vormgeving.html

Display schrijf-stand

Schrijfoppervlak onder een

hoek van 10 tot 15 graden


Ergonomie die zichzelf bewijst


M2Desk producten zijn van een ongekend ergonomisch niveau waarbij de gebruiker steeds onbewust de juiste beeldschermstand kiest. Lezen vanaf een beeldscherm vraagt immers om een andere beeldschermstand dan bijvoorbeeld het werken in een document of het maken van een toets. Het beeldscherm is traploos in hoogte, afstand en kijkhoek verstelbaar. De revolutionaire gepatenteerde beeldschermverstelling in combinatie met het gebruikersgemak zorgen voor het hoogst haalbare ergonomische comfort.


M2Desk voldoet hiermee aan alle ergonomische richtlijnen en voorwaarden die voor beeldschermwerken gelden. Deze richtlijnen zijn verplicht als er 2 uur of langer met een beeldscherm wordt gewerkt en worden voor kortere perioden geadviseerd.


De effecten van goede ergonomie:       

  1. 20% meer comfort

  2. 30% minder nekklachten

  3. 15% hogere productiviteit

M2Desk

Producten

M2Desk_Producten.html
Home.html

Markten

Nieuws

Downloads

Contact

M2Desk-Projecten.html
M2Desk-Nieuws.html
M2Desk_Downloads.html
M2Desk_contact.html

UK

Original_site_UK.html