M2Desk Projecten Hoger Onderwijs

Digitaal toetsen verbeterd de kwaliteit

Met digitaal toetsen kun je de kwaliteit van leren en toetsen in het onderwijs verhogen. Ook lijkt digitaal toetsen een positief effect te hebben op de leerprestaties.


Toetsgestuurd leren boekt resultaat

Een toetsproces is complex. Het invoeren van digitaal toetsen raakt alle lagen van de organisatie. Dit vraagt om een goede interne samenwerking tussen onderwijskundigen, docenten, de ICT-afdeling. De aanschaf van een stabiele omgeving is daarom extra belangrijk. Dit is immers het fundament waarop u moet kunnen vertrouwen.

Hybride en Multifunctioneel


Ruimtes en vierkante meters zijn duur en beperkt. Onderwijsinstellingen kijken daardoor steeds vaker kritisch naar de gebouwen en de efficiënte benutting van ruimtes. Multifunctionaliteit in bestaande ruimtes is prioriteit. Verbouwen is te duur, dus de gekozen oplossing moet naadloos in de bestaande situatie inpasbaar zijn.


De ervaring van de student bepaald de kwaliteit van een ruimte


Een koude luchtstroom veel geluid, een slechte ergonomie of te weinig ruimte zorgen ervoor dat de gewenste kwaliteit niet door de student ervaren zal worden. De producten van M2Desk zijn zo ontwikkeld dat zij aan deze eisen en wensen voldoen. Er zijn slechts minimale aanpassingen in de ruimte vereist.

Efficiënte computerlokalen


M2Desk biedt door de naadloze integratie in het tafelblad een hoge mate van efficiëntie. Met minder ruimte kan hetzelfde doel worden behaald waardoor u uw investering snel terugverdient. Ervaring leert dat notebooks logistiek en ergonomisch niet geschikt zijn en BYOD (Bring Your Own Device) wettelijk en qua stabiliteit niet inzetbaar is. M2Desk is de ideale oplossing.

Hybride werken?


M2Desk plaatste ten behoeve van het digitaal toetsen tafels voorzien van een M2Desk-Flex unit zodat studenten hun digitale en papieren tentamen kunnen doen. Daarnaast is de ruimte ook inzetbaar voor onderwijs, college, informatica-lessen of avond- onderwijs.

M2Desk

Producten

M2Desk_Producten.html
Home.html

Markten

Nieuws

Downloads

Contact

M2Desk-Projecten.html
M2Desk-Nieuws.html
M2Desk_Downloads.html
M2Desk_contact.html

UK

Original_site_UK.html

HO

Hoge onderwijs

MBO

Middelbaar Beroeps Onderwijs

Uni’s

Universiteiten

Zorg

MKB

Midden klein bedrijf

Overheid

VO

Voortgezet Onderwijs

PO

Primair Onderwijs

M2Desk-Projecten_PO.html
M2Desk-Projecten_VO.html
M2Desk-Projecten_Unis.html
M2Desk-Projecten_Overheid.html
M2Desk-Projecten_Zorg.html
M2Desk-Projecten_MKB.html
M2Desk-Projecten_MBO.html