M2Desk Projecten Middelbaar Beroeps Onderwijs

De wens van de klant:

Een multifunctionele toetsruimte zonder ook maar één gat te boren

In een bestaande ruimte op de begane grond moet een multifunctionele toetsruimte worden gemaakt. In de betonnen gespannen vloer kan niet geboord worden. Er is geen airconditioning aanwezig en de computers moeten 100% stil zijn. Een verantwoorde ergonomie is essentieel.

De ruimte moet efficiënt ingezet kunnen worden voor regulier onderwijs, computer onderwijs en zowel papier als digitaal toetsen. Het wisselen tussen de verschillende toepassingsgebieden moet in een handomdraai geregeld zijn.


M2Desk oplossing:

Er worden 51 M2Desk-Flex units geplaatst die gevoed worden via netwerkkabels. De infrastructuur wordt in de ruimte gebracht middels het Semi permanent Cabling systeem, zonder ook maar één gat in de vloer te boren.

Door deze oplossing is de ruimte multifunctioneel en daarmee 100% efficiënt inzetbaar. Er zijn geen bouwkundige aanpassingen in de ruimte gedaan. De infrastructuur is los van de omgeving geplaatst en kan achteraf worden weggenomen of worden verhuist. De ruimte wordt voor allerlei doeleinde gebruikt en heeft een zeer hoge bezettingsgraad.

De wens van de klant:

Een verrijdbare multifunctioneel klaslokaal

Deze school heft de wens een ruimte te voorzien van verrijdbare tafels. Deze tafels moeten niet alleen geschikt zijn om als gewone tafel te gebruiken, maar om ingezet te worden bij computerondersteund onderwijs. De systemen moeten ergonomisch verantwoord zijn en geen geluid of warmte genereren.


M2Desk oplossing:

Er worden 34 M2Desk-Flex systemen op verrijdbare onderstellen geplaatst. De tafels kunnen in elke willekeurige opstelling worden gezet passend bij de werkzaamheden van dat moment. Alles in een ruimte of de tafels verdeeld over verschillende ruimtes. Ruimtes worden hiermee multifunctioneel inzetbaar. Er is geen enkele bouwkundige aanpassingen in de ruimtes gedaan.

M2Desk

Producten

M2Desk_Producten.html
Home.html

Markten

Nieuws

Downloads

Contact

M2Desk-Projecten.html
M2Desk-Nieuws.html
M2Desk_Downloads.html
M2Desk_contact.html

UK

Original_site_UK.html

HO

Hoge onderwijs

MBO

Middelbaar Beroeps Onderwijs

Uni’s

Universiteiten

Zorg

MKB

Midden klein bedrijf

Overheid

VO

Voortgezet Onderwijs

PO

Primair Onderwijs

M2Desk-Projecten_PO.html
M2Desk-Projecten_VO.html
M2Desk-Projecten_HO.html
M2Desk-Projecten_Unis.html
M2Desk-Projecten_Overheid.html
M2Desk-Projecten_Zorg.html
M2Desk-Projecten_MKB.html