Rubberen drager


De rubberen mat biedt plaats aan 12 netwerkkabels. De constructie van de mat zorgt ervoor dat bij het op en afrollen de kabels op hun plek blijven zitten. De mat is voorzien van een boven en onder profiel waardoor hij stabiel stapelbaar is. Er kunnen twee matten op elkaar worden geplaatst waarmee totaal 24 M2Desk-Flex systemen in één rij kunnen worden aangesloten.


De rubberen mat is vervaardigd uit een thermoplastisch elastomeer (TPE) en is recyclebaar.


Aluminium afdekdeel


Het lichtgewicht aluminium afdekdeel is 163mm breed en maximaal 20mm hoog. Het profiel is voorzien van diverse koppelmogelijkheden waardoor de losse delen stabiel met elkaar worden verbonden. De delen worden klantspecifiek op maat geleverd waarmee de onderlinge afstand en zitruimte tussen tafels wordt bepaald.


Het aluminium wordt elektrolytisch geanodiseerd en is recyclebaar.


Netwerkkabel 10 GbE (Cat. 7)


Binnen het M2Desk-SpC wordt gebruik gemaakt van een unieke netwerkkabel met zeer specifieke kenmerken. De kabel is niet alleen geschikt voor 10 GigaBit Ethernet maar is ook mechanische uniek. Ieder aderpaar is in een folie ‘verpakt’ en de totale kabel is voorzien van een gevlochten afscherming. De aderen zijn opgebouwd uit 7 litze. Ondanks deze opbouw heeft de kabel slechts een buitendiameter van 5,7 mm. Dit zorgt ervoor dat de totale dikte van het M2Desk-SpC systeem binnen de vereiste 20mm blijft. De kabel is halogeenvrij.


Bij het M2Desk-SpC worden de kabels voorgeconfectioneerd geleverd. Daarnaast worden ze in de rubbere matten geplaatst, gecertificeerd en genummerd. De matten worden opgerold vervoerd. Bij plaatsing worden deze in de zaal uitgerold. Bij iedere tafelpoot takt steeds één kabel af die op de netwerkconnector in de tafelpoot wordt aangesloten.


Achteraf kunnen kabels binnen het Semi permanent Cabling system worden verwijderd of worden vervangen.

Technische specificaties kabel


4x2xAWG 27/7 PIMF

IEEE 802.3 an

Cable sharing

VoIP

PoE en PoE+

Folie: Alu-poyester

Scherm: Vertinde koperdraad

S2P3A4C1E5  

M2Desk-SpC (Semi permanent Cabling system)

M2Desk-SpC

M2Desk-Flex

M2Desk-Specials

Vormgeving        Kenmerken       Specificaties

M2Desk

Producten

M2Desk_Producten.html
Home.html

Markten

Nieuws

Downloads

Contact

M2Desk-Projecten.html
M2Desk-Nieuws.html
M2Desk_Downloads.html
M2Desk_contact.html

UK

Original_site_UK.html