M2Desk Specials

M2Desk-SpC

M2Desk-Flex

M2Desk-Specials

UMC (Universitair medisch Centrum)


Ten behoeven van het EPD (Electronisch Patiënten Dossier) is bij de afdeling Oncologie van het UMC een behandelkamer van speciaal meubilair voorzien met vijf M2Desk-Flex units. Hier bespreken specialisten gebruik makend van de M2Desk computers het behandelingsplan met de patiënt.


De specialist zit door de toepassing van M2Desk systemen niet langer verscholen achter een beeldscherm. Hij kan het beeldscherm delen met de andere specialisten. Het behandelingsplan van de patiënt is bij het verlaten van de ruimte volledig bekend en alle agenda’s zijn op elkaar afgestemd. De doorlooptijd wordt verkort en het aantal bezoeken geminimaliseerd.

Voortgezet onderwijs


Bij deze onderwijsinstelling is gekozen voor een volledig mobiele oplossing. De tafels zijn voorzien van wieltjes en kunnen in iedere denkbare opstelling worden geplaatst, passend bij de aard van de werkzaamheden.

Lichamelijke beperking


Voor een leerling met lichamelijke beperkingen is deze speciale tafel gemaakt, voorzien van een buikuitsparing. Daarnaast biedt het frame nog extra verstelmogelijkheden waardoor de functionaliteit optimaal is.

M2Desk leverde ook units die voorzien zijn van een special camera systeem voor leerlingen met een zichtbeperking.

Ook wordt M2Desk succesvol ingezet voor bijvoorbeeld autistische leerlingen.

Klassikale opstelling


Binnen dit project is gekozen om de tafels in een klassieke opstelling te plaatsen. De netwerkkabels zijn door de vloer geboord en daaronder (boven het plafond van onderliggende verdieping) verbonden met de patchkast. Daardoor is er geen infrastructuur in de ruimte aanwezig is en staan de tafels vast  in de ruimte. Het aantal tafels in dit lokaal is gelijk gebleven.

NSS The Hague (Nuclear Sucurity Summit)


Ten behoeve van het Nuclear Sucurity Summit topoverleg waarbij 53 wereldleiders aanwezig waren, zijn een aantal M2Desk units ingezet om mede de veiligheid voor deze wereldleiders te kunnen garanderen.

Elke dag een andere indeling of even opbergen


Voor een landelijk werkende organisatie leverde M2Desk opklapbaar en verrijdbaar duo tafels. De ruimte kan nu flexibel ingericht worden aangepast aan de cursus of werkzaamheden van dat moment. Als het nodig is, kunnen de tafels snel aan de kant. Per cursus kan worden bepaald of de computer wordt ingezet. Indien gewenst doet de tafel als normaal tafel oppervlak dienst, omdat er met papier wordt gewerkt.

Gegarandeerd stil in de bibliotheek


Deze bibliotheek kiest voor verrijdbare duo M2Desk tafels, omdat deze stil, mobiel en multifunctioneel zijn. In deze ruimte worden veel cursussen gegeven al dan niet met gebruik van de computer. De verrijdbare tafels zijn snel in een andere ruimte te plaatsen om ingezet te worden of op te bergen.

Nieuws

M2Desk

Producten

M2Desk_Producten.html
Home.html

Markten

Nieuws

Downloads

Contact

M2Desk-Projecten.html
M2Desk-Nieuws.html
M2Desk_Downloads.html
M2Desk_contact.html

UK

Original_site_UK.html

Russisch maatwerk


Onze Russische distributeur IntVision Group LLC heeft een eigen tafel ontwikkeld waarin de M2Desk unit is opgenomen. De tafel is ergonomische verantwoorden en zelfs in hoogte verstelbaar.